Görüş Bildir

Çocukların silahla oyunu ölümle bitti

Mersin'de evlerinin bahçesinde buldukları ve kime ait olduğu bilinmeyen ruhsatsız tabanca şakalaşan iki çocuğun oyununu kanlı bitti. 9 yaşındaki Mahmut Samet A.'nın elindeki tabancanın ateş alması sonucu göğsüne isabet eden mermiyle ağır yaralanan 7 yaşındaki Ümit A., kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Çocukların silahla oyunu ölümle bitti

Olay, saat 18.00 sıralarında merkez Toroslar İlçesi Çağdaşkent Mahallesi'nde meydana geldi. Ümit A., kendi evlerinin bahçesinde arkadaşı Mahmut Samet A. ile oynadığı sırada ruhsatsız bir tabanca buldu. İki arkadaş, dolu tabancayla oynamaya başladı. İddiaya göre Mahmut Samet A.'nın elindeki tabanca birden ateş aldı ve namludan çıkan mermi Ümit A.'nın göğsüne isabet etti. Tabanca sesini duyup dışarı çıkan çocukların yakınları, yerde kanlar içinde yatan minik Ümit'i, Mersin Kadın Doğun ve Çocuk Hastanesi'ne götürdü. Talihsiz çocuk, hastanedeki müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

9 yaşındaki Mahmut Samet A.'yı Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götüren polis, olayla ilgili soruşturmaya çok yönlü olarak devam ediyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi