Görüş Bildir

Ehliyetsiz sürücü kaza yaptı: 1 ölü, 3 yaralı

Aydın'ın Kuşadası İlçesi'nde, aşırı hız yüzünden takla atan otomobili kullanan ehliyetsiz sürücü 18 yaşındaki Selim Şahan Keklik öldü, araçtaki 3 kişi yaralandı.

Ehliyetsiz sürücü kaza yaptı: 1 ölü, 3 yaralı
Kaza saat 04.30 sıralarında, Süleyman Demirel Bulvarı'ndaki köprülü kavşak yakınlarında meydana geldi. Ehliyeti olmadığı belirtilen Dokuz Eylül Üniversitesi Deniz İşletmeciliği Bölümü öğrencisi Selim Şahan Keklik yönetimindeki 09 L 2740 plakalı otomobille hız yapınca direksiyon kontrolünü yitirdi. Savrulup refüje çarpan otomobil takla atarak karşı şeride geçti. Hurdaya dönen otomobilde sürücü Selim Şahan Keklik kaza yerinde yaşamını yitirirken, yanındaki arkadaşları 19 yaşındaki Ayberk Malay ve Ahmet Yaramaz ile 18 yaşındaki Begüm Moral yaralandı. Yaralanan 3 genç ambulanslarla Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan durumu ağır olan Malay'ın yoğun bakım ünitesine alındığı öğrenildi.
Kazada ölen Selim Şahan Keklik ile yaralılardan Ayberk Moral'in yaz aylarında bir tatil köyünde fotoğrafçılık yaptığı, Begüm Moral ve Ahmet Yaramaz ile de çocukluk arkadaşı oldukları belirtildi.
Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi