Görüş Bildir

Hemzemin geçitte yol bakım aracı çarpan motosikletli öldü

Edirne’de 60 yaşındaki evli ve 2 çocuk babası Selami Güler, motosikletiyle evine dönerken, hemzemin geçitte tren yol bakım aracının çarpması sonucu hayatını kaybetti. Tren bakım aracını kullanan iki kişi gözaltına alınırken, geçitte bulunan güvenlik kamerasının kayıt yapmadığı ve geçitteki bariyerin de kırık olduğu belirlendi.

Hemzemin geçitte yol bakım aracı çarpan motosikletli öldü

Kaza, merkeze bağlı Eskikadın Köyü yolundaki hemzemin geçitte meydana geldi. Kapıkule Sınır Kapısı yolu üzerinde bulanan bir otelde bekçilik yapan Selami Güler, işten evine gitmek için 22 AL 652 plakalı motosikletiyle yola çıktı. Güler, köye giden yol üzerindeki hemzemin geçide geldiği sırada tren yol bakım aracı çarpması sonucu yaklaşık 50 metre savruldu. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerince yapılan incelemede Güler'in hayatını kaybettiği belirlendi.

KAMERA KAYIT YAPMIYORMUŞ

Edirne Jandarma Komutanlığı ekipleri tren yol bakım aracını kullanan Rasim Ergen ile Ergin Akkoyun’u gözaltına aldı. Hemzemin geçitte bulunan Edirne Gar Müdürlüğü’ne ait güvenlik kamerasının kayıt yapmadığı bildirildi. Ayrıca hemzemin geçitteki bariyerlerin de kırık olduğu belirlendi. Savcılık ve jandarma ekiplerinin incelemesinin ardından Güler’in cesedi otopsi için Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak: DHA

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi