Görüş Bildir

Her taşın altında babalarını arıyorlar

Samsun'da 6 gün önce ortadan kaybolan babaları 61 yaşındaki Muzaffer Genç, çocukları tarafından sürekli yürüyüş yaptığı sahildeki kayalıkların arasında aranıyor. Kentin işlek caddelerine de babalarının fotoğrafını asarak yardım istediklerini belirtenoğlu 33 yaşındaki İlyas Genç, "Her yeri arıyoruz. Babam kendi başına ortadan kaybolacak biri değil. Başına bir şey gelmesinden endişe ediyoruz" dedi.

Her taşın altında babalarını arıyorlar

Canik İlçesi'nde oturanişçi emeklisi, 5 çocuk babası Muzaffer Genç, geçen perşembe sabahıevden ayrıldı. Bir daha dönmeyince eşi 56 yaşındaki Hafize Genç veoğlu İlyas Genç çevrede arama yaparken sonuç alamayınca polisekayıp başvurusunda bulundu. İlyas Genç, günlerden bu yana 30 yaşındaki Ömer Faruk Gençve diğer kardeşleri ile birlikte babasını aramadıkları yer bırakmadıklarını anlatırken şöyle dedi:
"Babamcep telefonunu da evde bırakmış.Sadece kimliğini almış. 6 gündür kendisinden en küçükbir izerastlamadık .Polis ve jandarma ilebabamızı aramaya devam ediyoruz. Neden kaybolduğunu da bilmiyoruz. Babam öyle tek başına ortadan kaybolacak biri değil. Hayatından endişe ediyoruz."
Babalarını sürekli yürüyüş yaptığı sahilde kayalıkların arasında arayan çocukları, kentin işlek caddelerine de fotoğrafını asarak vatandaşlardan yardım istedi. İlyas Genç, şunları söyledi:
"Annem mahalledeki bir cenaze evine gitmek üzereevden çıkmış. Babam da annemin peşinden evden çıkmış. Babamın evden çıktığını gören bir komşumuz var. Başka da hiçbir bilgi yok. Ne apartman girişi, ne de mahallede herhangi bir kamera bulunmuyor. Ailece tedirginiz. Yıkım ve hüsran durumundayız. Şehrin çeşitli yerlerine üzerinde babamın fotoğrafının bulunduğu yaklaşık 500 kadar afiş yapıştırdık. Gece- gündüz demeden, her tarafta aramalarımızı sürdürüyoruz. Ne olduğunu bilmiyoruz. Yani öldü mü, yaşıyor mu bilemiyoruz. Zaten insanı kahreden de bu."
Soruşturma başlatan polis bölgedeki arama çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak: DHA

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi