Kitap fuarına hazırlık

Siirt Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, 31 Mart-5 Nisan arasında açılacak 2. Siirt Kitap Fuarı'na geniş okuyucu kitlesine sahip 80 yayınevinin katılacağı bildirildi.

Kitap fuarına hazırlık

 Bahçelievler Mahallesi'nde açılacak fuar alanında stant kurma çalışmalarının devam ettiğinin belirtildiği açıklamada, şunlar kaydedildi:

>STANT KURMA ÇALIŞMALARI

>"Bölgenin en önemli kültürel etkinliği olarak anılan fuar, Siirt ve çevre illerdeki okuyucuların ve öğrencilerin heyecanla beklediği yazar okur buluşmalarına da ev sahipliği yapacak. Rasim Özdenören, Yasin Aktay, Bejan Matur, Ruşen Çakır, Muhsin Kızılkaya, İhsan Süreyya Sırma, Mustafa Armağan, Cihan Aktaş, İsmail Kılıçarslan, Selahattin Yusuf, Ahmet Turgut, Fadime Özkan, Fahri Aral, Tarık Tufan, Bahadır Yenişehirlioğlu ve Coşkun Aral fuar kapsamında okuyucusuyla bir araya gelecek ve kitaplarını imzalayacaklar."

>"Geleceği Kitapla Kurmak" sloganıyla açılacak kitap fuarı kapsamında, yeni kurulan Siirt Şehir Kütüphanesi için sosyal medyada  #SiirteBirKitapGönder etiketiyle kitap bağış kampanyası düzenleneceği belirtildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz