Kocasının hastalığına dayanamayan Şaziye de öldü

Eşinin hastalığına dayanamayıp intihar eden 29 yaşındaki Akif Orhan'ın hasta eşi Şaziye Orhan da hastanede yaşamını yitirdi.

Kocasının hastalığına dayanamayan Şaziye de öldü
Geçen cumartesi günü Merkezefendi İlçesi Çevreyolu üzeri Salihağa Kavşağı'ndaki Karagöl Mevkii'nde, yol kenarında park halindeki 09 D 4005 plakalı hafif ticari aracın arka koltuğunda, evli ve bir çocuk babası Akif Orhan'ın cesedi bulundu. Bir araç bakım şirketinde işçi olarak çalışan Orhan'ın tüfekle başına ateş ederek intihar ettiği belirlendi. Akif Orhan'ın, iki yıl önce hayatı birleştirdiği eşi Şaziye Orhan'ın kalbinde üç ayrı delik olduğunun tespit edilmesi üzerine "Ben onsuz yaşayamam" dediği ve bir gün boyunca kendisine ulaşılamadığı öğrenildi.
YAŞAM SAVAŞINI KAYBETTİ
Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavi gören ve sağlık durumu kötüye giden Şaziye Orhan da bugün sabah saatlerinde yaşamını yitirdi. Yakınları ikinci kez büyük bir üzüntü yaşadı. Öğle saatinde Sarayköy İlçesi'nin Beylerbeyi Mahallesi'ndeki camide kılınan cenaze namazının ardından Şaziye Orhan, gözyaşları içinde mahalle mezarlığına kocasının kabrinin yanında toprağa verildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz