Görüş Bildir

Maç izlemeye gitti, evlilik teklifi aldı

20 yaşındaki üniversite öğrencisi genç, aynı takımın taraftarı olduğu sevgilisiyle izleyeceği maç öncesinde duvara astığı yazıyla sürpriz evlilik teklifinde bulundu.

Maç izlemeye gitti, evlilik teklifi aldı
Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde Meydanbaşı Caddesi'nde maçı izleyecekleri Ereğli Galasaraylı Taraftarlar Derneği'nin duvarına 'Benimle evlenir misin?' yazılı pankart astıran Cengiz, konfeti ve üniversite arkadaşlarının tezahüratları arasında sevgilisi Baloğlu'na evlenme teklif etti.

Biranda yanan meşaleler ve arkadaşlarını karşısında görünce şaşıran Hazal Baloğlu, teklifi kabul ederek Cengiz'in boynuna sarıldı. Cengiz, yanında getirdiği tek taş yüzüğü Hazal'ın parmağına taktı, her iki gencin aileleri de o mutluluk anına tanıklık etti. Hazal Baloğlu’nun annesi Ebru Kuruoğlu'da hazır bulundu. Kuruoğlu, ilk eşinden olan kızının mutlu gününde yanında olmak istediğini söyledi. Bu sırada dernek binasındakiler ‘sarı’, caddede bulunanlar ise ‘kırmızı’ diyerek tezahüratta bulundu.

Çorum Hitit Üniversitesi İktisat Fakültesi 1'inci sınıf öğrencisi Sadettin Cengiz, lise öğrencisiyken Hazal'la tanıştıklarını söyledi. Hazal'ın evlenme teklifini kabul etmesi ile büyük mutluluk duyduğunu belirten Cengiz, "Maç öncesi derneğin bulunduğu binanın önünde evlenme teklifinde bulunma kararı aldım. Hazal'a derneğe maçını izlemek için davet ettim, formalarımızı giydik geldik, sürpriz karşısında o da büyük mutluluk duydu" dedi.

Bülent Ecevit Üniversitesi Bankacılık Bölümü 1'inci sınıf öğrencisi Hazal Baloğlu'da teklifi alınca çok heyecanlandığını belirterek, "Çok şaşırdım, maç izlemeye gelmiştim ama evlilik teklifi aldım" diye konuştu.
Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi