Görüş Bildir

Mahalle kavgası ölümle sonuçlandı

İzmir'in Bornova İlçesi'nde mahalle sakinlerinin, sokakta araçlardan hırsızlık yapmasından şüphelendikleri kişi ile kavga etti. Kavgada dayak yiyen kişi bir süre sonra 20 arkadaşlarıyla tekrar sokağa gelince yeniden çıkan kavgada, Cemalettin Bastık öldü, 5 kişi hafif yaralandı.

Mahalle kavgası ölümle sonuçlandı
Olay, dün saat 22.00 sıralarında Rafet Paşa Mahallesi 5377 Sokak'ta meydana geldi. Zokakta gezen henüz kimliği belirlenemeyen bir kişinin tavırlarından şüphelenen mahalle sakinlerinden Enis Ergin,yanına giderek çevreyi rahatsız etmeden sokaktan ayrılmasını istedi. Uyarıyı dinlemeyen bu kişi Ergin'e kafa atarak burnunu kırdı. Olayı gören sokaktaki diğer kişiler Enis Ergin'in burnunu kıran kişiyi, dövüp sokaktan uzaklaştırdı.Enis Ergin de hastaneye kaldırıldı. Sokaktan ayrılan bu kişibir süre sonra,arkadaşları ile birlikte 3 otomobille sokağa geldi. Yaklaşık 20 kişilik grup, ellerindeki demir sopalarla, sokakta karşılaştıkları mahalle sakinlerine saldırmaya başladı.
Gürültü üzerine pencereden bakıp kavgayı görünce ayırmak için aşağı inen evli ve 3 çocuk babası Cemalettin Bastık, grubun arasına girdiği sırada baygınlık geçirdi. Bastık, mahalle sakinleri tarafından Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. İhbar üzerine polis ekiplerininsokağa sevk edilince saldırganlar kaçtı.Sopa darbeleriyle başlarından yaralananAbdullah Kurkal,Anıl Azer Kurkal,Yunus Emre Kurkal veNaim Bastık de aynı hastaneye götürüldü. Acil serviste tedavialtına alınanlardan Cemalettin Bastık kurtarılamadı.Vücudunda herhangidarp ya da yaralanma izine rastlanılmayan Bastık'ın cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. Bastık'ın kalp krizi sonucu hayatını kaybetmiş olabileceği belirtildi. Diğer 4 yaralı ayakta tedavi edildiktenr sonra taburcu edildi. Polis ise, kavgaya karışan gruptaki kişilerin kimliklerinin belirlenip yakalanmaları için çevredeki güvenlik kamera kayıtlarını inceleme altına aldı.
Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi