Manken fotoğraflarıyla kandırdığı erkeklerle fuhuş...

Adana'da bir sosyal paylaşım platformunda hesap açarak, manken fotoğrafıyla fuhuş yaptığı öğrenilen 32 yaşındaki Müşide Kuşçu adlı kadın yakalandı.

Manken fotoğraflarıyla kandırdığı erkeklerle fuhuş...
Adana'da sosyal paylaşım sitesinde hesap açıp, manken fotoğrafı ile kandırdığı erkeklerle fuhuş yaptığı anlaşılan 32 yaşındaki Müşide Kuşçu adlı kadını müşteri görünümündeki polisler yakaladı.

DHA'nın haberi şöyle; Adana'nın Merkez Seyhan ilçesindeki Sümer Mahallesinde oturan Müşide Kuşçu, B.T. takma adıyla sosyal paylaşım platformunda sayfa oluşturmuş. Profiline de kendisine ait olmayan bir mankenin fotoğrafını yerleştiren Müşide Kuşçu, kendisi ile arkadaşlık kuranlara para karşılığı ilişki teklifinde bulunup teklifini kabul eden erkeklerle geceliği 200 liraya fuhuş yapmaya başlamış. İnternet üzerinden fuhuş yapıldığını belirleyen Ahlak Bürosu ekipleri, sahte hesap açıp, Kuşçu ile temasa geçti. Mesajlaşıp, 2 kişi olduklarını söyleyen polisler, Kuşçu'ya ilişkiye girmek istediklerini söyledi. Yanında bir arkadaşını da getireceğini belirten Müşide Kuşçu, 31 yaşındaki D.Y. ile gittikleri evde gözaltına alındı.

Fuhuşa aracılık yapmak, yer temin etmek ve uyuşturucu madde kullanmaktan poliste kaydı bulunan Müşide Kuşçu, ifadesinin akabinde adliyeye sevk edildi. D.Y., ise ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz