Şanlıurfa'da 3 işyerini soyan 4 şüpheli yakalandı

ŞANLIURFA’da 3 ayrı iş yerinden para, sigara, muhabbet kuşu ve papağan çaldığı öne sürülen 4 kişi polis tarafından yakalandı.

Şanlıurfa'da 3 işyerini soyan 4 şüpheli yakalandı

Atatürk ve Bahçelievler Mahallesi’nde dün gece geç saatlerde kapı kilitleri kırılarak girilen hukuk bürosu, bakkal ve petshoptan bilgisayar yazıcısı, 3 bin lira değerinde sigara ile 16 kafes içerisinde muhabbet kuşu ve papağan çalındı.Yapılan ihbar üzerine işyerlerinde parmak izi araştırması yapan polis, çevrede bulunan güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. Yapılan inceleme sonunda polis, eşkalini belirlediği şüphelilerin kimliklerini saptadı.
Polis, daha önce de aynı suçtan sabıkalı olan şüpheliler Mehmet B., Ahmet B., Ali K. ve İsmail E.'yi Bamyasuyu Mahallesi’ndeki evlerinde gözaltına aldı. Evlerde yapılan aramada gece çalındığı saptanan muhabbet kuşu ve papağan ile bilgisayar yazıcısı ve sigaralar ele geçirildi. Çalıntı hayvanlar ile malzemelerin sahiplerine teslim edileceği bildirilirken, gözaltına alınan 4 şüpheli ise sorgulamasının ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz