Şırnak'ta katliam gibi kavga: 3 ölü var

Güneydoğu’da aileler arasındaki anlaşmazlıklar ve kavgalar bitmek bilmiyor. Şırnak’ın İdil İlçesinde iki aile arasında silahlı çatışma çıktı, katliam gibi kavgada 3 ölü ve 10 yaralının bulunduğu öğrenildi.

Şırnak'ta katliam gibi kavga: 3 ölü var

 Şırnak’ın İdil İlçesindeki Yağmurca adlı köyde iki aile arasında silahlı çatışma çıktı. İlk gelen bilgilerde 3 kişi ölürken, 10 kişinin de yaralandığı öğrenildi.

>İHA’nın haberine göre; Şırnak’ın İdil ilçesine bağlı Yağmurca köyünde iki aile arasında silahlı çatışma çıktı.

>ARAZİ ANLAŞMAZLIĞI

>Alınan bilgiye göre, İdil ilçesine bağlı Yağmurca köyünde silahlı çatışma meydana geldi. Söylentilere göre, iki aile arasında arazi anlaşmazlığı yüzünden husumet vardı. Yağan ve Çalış aileleri, henüz bilinmeyen bir neden dolayısıyla tartışmaya başladı. Bu Tartışma kısa sürede alevlenerek, silahlı çatışmaya dönüştü. Aile bireylerinin silah ve otomatik tüfeklerle birbirine saldırması sonrasında, 3 kişi ölürken, 10 kişinin de yaralandığı bildirildi.

>KÖYE GİRİŞ ÇIKIŞ YASAK

>Yaralılar, hemen ambulanslarla çevredeki hastanelere sevk edilirken, olay sonrası Jandarma köye giriş ve çıkışları durdurdu. Köy ablukaya alındı ve geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz