Sucubaşı'na Basın ödülü

Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesinin 10. kuruluş yıl dönümünde, Halk Bankası Ticari Pazarlama Birinci Daire Başkanı Dr. Bilal Sucubaşı'na, Banka aracılığıyla fonladığı yatırımlar, Türkiye ekonomisinin yatırım, istihdam ve büyümesine yönelik sağladığı katkıdan dolayı, ödüle layık görüldü.

Sucubaşı'na Basın ödülü

 Bir Kamu Bankası olarak, Türkiye’nin önemli lokomotif güçlerinden biri olan Halk Bankasının karalılığı ve Banka aracılığıyla Fonladığı yatırımlar dolayısıyla Türkiye ekonomisinin yatırım, istihdam ve büyümesine yönelik sağladığı katkılardan dolayı” Halk Bankası Ticari Pazarlama Birinci Daire Başkanı Dr. Bilal Sucubaş'ı Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesi tarafından yılın ödülüne layık görüldü.

>Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesinin 10. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla gece düzenlendi. Geceye  Malatya Valisi Süleyman Kamçı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkan Vekili Prof. Dr. Hasan Tahsin Fendoğlu Anadolu Basın Birliği Derneği Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Şube Başkanı Zeki DAĞ ile kamu kurum ve kuruluş amirleri katıldı.

>Renkli görüntülerin yaşandığı birliğin kuruluşunun 10 yıl dönümü nedeniyle, alanlarında büyük başarılı çalışmalara imza atan, isimler de ödüllendirildi. Törende, Halk Bankası Ticari Pazarlama Birinci Daire Başkanı Dr. Bilal Sucubaşı, Banka aracılığıyla fonladığı yatırımlar, Türkiye ekonomisinin yatırım, istihdam ve büyümesine yönelik sağladığı katkıdan dolayı, ödüle layık görüldü.

>Sucubaşı ödülünü alırken yaptığı konuşmada, üreten Türkiye’nin bankası Halkbank’ı temsilen Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesinin 10. kuruluş yıl dönümünde bulunmaktan memnuniyet duyduğunu söyledi.

>Türkiye’nin pek çok ilinde şubeleri bulunan Anadolu Basın Birliğinin Malatya Şubesinin kuruluşunun 10. yıl dönümünü kutladığını belirten Sucubaşı "Bu birlik, medya kuruluşlarında ve resmi kurum ve kuruluşlarının basın yayın birimlerinde çalışanlar ile şair ve ozanları, araştırmacı ve derlemecileri tek bir çatı altında toplaması açısından önem taşıyor. Anadolu Basın Birliği, bu misyonunun yanı sıra Türkiye ekonomisini destekleyen kurumların çalışmalarını da yakından takip ediyor. Bugün burada verilen ödüllerin de bu alana verilen önemin bir sonucu olduğunu düşünüyorum" diye konuştu.

>Halkbank'ın Türkiye ekonomisine ve reel sektöre 77 yıldır destek vermeyi sürdürmeye devam ettiğinin altını çizen SUCUBAŞI, "Verdiğimiz bu desteklerle sadece KOBİ’lerin büyümesini sağlamıyor, ülkemizin ekonomik hedeflerinin gerçekleştirilmesi için de katkıda bulunuyoruz" dedi. Sucubaşı, gecede aldıkları ödülün yaptıkları başarılı çalışmaların sonucu olduğuna inandığını kaydederek, Halkbank'ı ödüle layık gören Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesine teşekkür etti.

Kaynak: Diyarbakır Söz