Görüş Bildir

Tavuk çiftliğe küle döndü: 1 milyon TL zarar

İzmir Kemalpaşa'da faaliyet gösteren bir tavuk çiftliğinde çıkan yangın sonucu 1 milyon lira civarında maddi zarar meydana geldi.

Tavuk çiftliğe küle döndü: 1 milyon TL zarar

Halilbeyli Mahallesi'nde bulunan Sırrı Tekin'e ait tavuk çiftliğinde, henüz belirlenemeyen bir nedenle bugün saat 16.30 sıralarında yangın çıktı. Tavukların bulunmadığı çiftlikte yer alan ve bakıma alınan 800 metrekarelik binadan yükselen dumanları gören çiftlik çalışanları, durumu itfaiyeye bildirdi. İhbar üzerine çiftliğe İzmir, Kemalpaşa ilçesi ile Manisa'nın Turgutlu ilçesinden çok sayıda itfaiye aracı sevk edildi. Yaklaşık bir saat süren çalışmalar sonucu yangın söndürüldü. Çeşitli cihazların kullanılamaz hale geldiği yangında ölen ya da yaralanan olmazken, bir milyon liraya yakın maddi hasarın oluştuğu belirtildi. Jandarma ve itfaiye yangının kesin çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlattı. Yangınla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
Çiftlik çalışanlarından Gürkan Keçikçi, "Bakım yapılıyordu. Bir anda dumanlar, alevler yükselmeye başladı. Çiftliğin duvarları ve çatısı çöktü. Yangın çıkış sebebi belli değil. Şükür ki can kaybı yok" dedi.

Kaynak: DHA

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi