Türkiye Karanlıkta! Hangi illerde elektrik kesintisi var?

Türkiye karanlıkta. Herkes merakla Elektriklerin ne zaman geleceğini düşünüyor. Bu sabah saat 10.30 sularında adeta tasarlanmış gibi sıra sıra ülkedeki birçok ilde elektrik kesintisi yaşandı. Diyarbakır başta olmak üzere tüm Güneydoğu karanlıkta. Başkent Ankara, İstanbul, İzmir, Antalya ve diger birçokilde de elektrik kesintisi yaşanıyor.

Türkiye Karanlıkta! Hangi illerde elektrik kesintisi var?
HANGİ İLLERDE ELEKTRİKLER KESİLDİ?
İstanbul, Ankara, Antalya, İzmir, Kocaeli, Samsun, Diyarbakır, Bursa, Bilecik, Hatay, Samsun, Adana, Erzurum, Çanakkale, Malatya, Kars, Muğla, Eskişehir, Trabzon, Tekirdağ, Sinop, Bitlis, Burdur, Isparta, Gaziantep gibi çok sayıda ilden peş peşe elektrik kesintisi yaşandı.
BİRKAÇ SAAT SÜREBİLİR?!
Yetkililer sıkıntının birkaç saat sürebileceğini belirtiyor. Yaşanan büyük sıkıntının Türkiye Elektrik İletişim AŞ'nin sisteminde yaşanan bir sorundan kaynaklandığı belirtiliyor.

DEDAŞ'TA DA SORUN VAR
Güneydoğdu'da da elektrik kesintileri yaşanmakta. Güneydoğu Anadolu'daki kesintinin ise bölgedeki Dağıtım şirketi DEDAŞ'ın ana trafosundaki sistemin çökmesinden kaynaklandığı anlaşıldı. Elektriklerin ne zaman geleceğini ise vatandaşlar merakla beklemekte.

Kaynak: Diyarbakır Söz