Görüş Bildir

Van'da Ak Partililerin esnaf ziyaretinde gerginlik

Van'da Ak Parti milletvekili adaylarının esnaf ziyareti sırasında gerginlik çıktı. Karanfil dağıtarak dolaşan Ak Partilileri bir grup yuhalayınca, polis müdahale etti. Kısa süreli gerginlik sonrası Ak Partililer geniş güvenlik önlemleri altında ziyaretlerini sürdürerek HDP seçim bürosuna girdi.Ak Parti milletvekili tanıtım araçlarının camları da çelik tellerle korumaya alındı.

Van'da Ak Partililerin esnaf ziyaretinde gerginlik

Ak Parti seçim bürosunda bir araya gelen aralarında Ak Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk, Ak Parti milletvekili adayları, gençlik kolları ve kadın kolları üyesi yaklaşık 30 kişi ellerinde karanfillerle Hastane Kavşağı'ndan itibaren esnafı ziyaret etmeye başladı. Geniş güvenlik önlemleri altında karanfil dağıtarak ziyaretlerini sürdüren Ak Partililer, Rus Pazarı civarında bir grup esnafın tepkisiyle karşılaştı.

KARANFİLLERİNİ ALIP YERE ATTILAR

Karanfilleri alıp yere atan ve yuhalayan yaklaşık 20 kişilik esnaf grubuyla Ak Partililer arasında tartışma başladı. Bunu üzerine polis olay yerine gelerek araya girince, gerginlik daha da arttı. Gerginlik üzerine Ak Partililer olay yerinden ayrılarak HDP seçim bürosuna girdi. HDP'liler tarafından ayakta karşılanan ve alkışlanan Ak Partililer burada bir süre oturdu. Masalara karanfil bırakan Ak Partililer, oradan da ayrılarak ziyareti sürdürdü. Gerginlik üzerine güvenlik önlemleri arttırıldı. Ak Partililer çevik kuvvet nezaretinde esnaf ziyaretini sürdürdü.

SEÇİM ARAÇLARINA ÇELİK TELDEN KORUMA

Bu arada, sürekli saldırıya uğrayan Ak Parti milletvekili adaylarının tanıtımı yapılan seçim araçlarının camlarına çelik teller çekildi, araçların bir çoğunun da plakası çıkarıldı.

Kaynak: DHA

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi