Yola Düşen Pankart Kazaya Neden Oldu!

Gaziantep’te, üst geçitte asılı olan ve kesildiği iddia edilen pankartın üzerine düşerek camını kapattığı otomobil ani fren yaptı. Arkadan gelen otomobil ise duramayarak bu araca çarptı. Kazadacan kaybı ve yaralanma olmadı.

Yola Düşen Pankart Kazaya Neden Oldu!

Kaza, öğleden sonra Sani Konukoğlu Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre; Yalçın Candar yönetimindeki 27 UC 201 plakalı otomobiliyle kent merkezine ilerlerken, üst geçitte asılı olan ve kimliği belirsiz kişilerce kesildiği ileri sürülen ‘belediyeden 50 bin ucuz konut atağı. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’ yazılı pankart yere düştü. Pankartın otomobilin camını kapatmasıyla kontrolünü kaybeden Candar, ani fren yaparak durdu. Bu sırada peşinden gelen Hurşit Gündem 27 AHM 41 plakalı otomobiliyle önünde aniden duran Candar'ın otomobiline çarptı. Araç sürücüleri kimsenin yaralanmadığı kazaya pankartın neden olduğunu ileri sürdü. Kazaya karışan araçlar ve pankart trafik polisinin gelmesiyle olay yerinden kaldırıldı.
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ise son zamanlarda farklı bölgelerdeki belediye ait pankartların kimliği belirsiz kişilerce kesildiğini veya yakıldığını ifade ederek, konuya ilişkin suç duyurusunda bulunulduğunu bildirdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz