İstanbul otogarında büyük kavga: 7 Yaralı

Büyük İstanbul Otogarı'nda eski yönetim ile yeni yönetim üyeleri arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada 3 kişi pompalı tüfekle, 4 kişi de darp edilerek yaralandı.

İstanbul otogarında büyük kavga: 7 Yaralı

Olay, saat 14.00 sıralarında Bayrampaşa'daki Büyük İstanbul Otogarı'nın yönetim binasında meydana geldi. Otogardaki eski yönetim kadrosu, şimdiki yönetim üyeleri ile daha önce yaşanan anlaşmazlık nedeniyle tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Kalabalık 2 grup birbirine girerken, darp edilerek yaralananlar oldu. Bir pompalı tüfeğin de ateşlendiği kavga sırasında, 3 kişi silahla çeşitli yerlerinden yaralandı. 4 kişi de darp edilerek yaralandı. Yaralılar ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.

GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI

Olay üzerine otogara çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Çevik Kuvvet ekipleri de yönetim binası ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı.

Görgü tanıkları, Büyük İstanbul Otogarı'nın eski yönetim kadrosunun otobüslerin çıkış sırasında ödediği ücretin yüksek olduğundan şikâyet ettiğini ve bu durumu yeni yönetimle konuşmak için büroya gittikleri sırada kavga çıktığını öne sürdü.

Toplam 7 kişinin yaralandığı kavga nedeniyle polis soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Kaynak: Diyarbakır Söz