İstanbul'da Akılalmaz hırsızlık!

Eyüp'te3 kişi "abonelik" bahanesiyle geldikleri otoparktan bir aracı çalarken güvenlik kamerasına yansıdılar.

İstanbul'da Akılalmaz hırsızlık!

Olay, iki gün önce Eyüp Alibeyköy Mahallesi'nde bulunan açık otoparkta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, müşteri gibi otoparka gelen 3 kişiden biri, iş yerindeki çalışanı abonelik bahanesiyle oyalamaya başladı. Bu sırada diğer bir şüpheli otoparkın ofis bölümüne girip çekmecedeki araçların anahtarlarından 3'ünü çaldı; 3'üncü şüpheli de otopark çevresinde gözcülük yaptı. Daha sonra da şüpheliler olay yerinden ayrıldı. Araç anahtarlarını çekmeceden alan şüpheli yarım saat sonra tekrar otoparka geldi ve 34 UL 0292 plakalı otomobili çalarak kayıplara karıştı. Bu anlar iş yerinin güvenlik kameraları tarafından an be an kaydedildi.

POLİS ŞÜPHELİLERİ ARIYOR
Çalınan otomobilin müşterileri Pınar Demirdağ'a ait olduğunu belirten otoparkın müdürü Ersin Tek, konuyla ilgili Alibeyköy Polis Merkezi Amirliği'ne giderek şikayette bulunduklarını söyledi. Polis kayıplara karışan 3 şüpheliyi bulmak için çalışmalarını sürdürüyor.

PEŞİNDEN KOŞTULAR
Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, bir şüpheli otoparkın ofis bölümüne girip anahtarları aramaya başlıyor. Kısa bir süre sonra hırsızlık şüphelisi çekmecelerdeki anahtarları alıp hızla olay yerinden uzaklaşıyor. Yaklaşık yarım saat sonra yeniden otoparka gelen şüpheli çalışanların gözü önünde otomobili çalıp uzaklaşıyor. Çalışanlar da çalınan aracın arkasından koşmaya başlıyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz