Ahmet Dursun açtı ağzını: “Doğukan’ın karakteri bozuk”

Acun Ilıcalı’nın kanalında yani TV8’de yayınlanan Survivor All Star’ın en bahtsız ismi, geçirdiği hastalık sonucu adadan ayrılmak zorunda kalan Ahmet Dursun açtı ağzını yumdu gözünü. Ahmet Dursun dünden bugüne olup bitenleri 2. Sayfa programında net bir şekilde dile getirdi. Peki, Ahmet Dursun neler söyledi?

Ahmet Dursun açtı ağzını: “Doğukan’ın karakteri bozuk”

>EMRE ATEŞ

>TV8’in fenomen yarışması, her bölümü ayrı bir dedikodu ayrı bir aksiyona sahne olan Survivor All Star’da en bahtsız isim olarak tarihe geçen ve midesinde rahatsızlık geçirmesi sonucu adadan ayrılmak durumunda kalan efsanevi Beşiktaşlı futbolcu Ahmet Dursun bu akşam Beyaz Show'a konuk olmadan önce 2. Sayfa programına katıldı.

>DOĞUKAN’IN KARAKTERİ BOZUK

>2. Sayfa Programına katılan her daim Beşiktaş’ın efsaneleri arasında gösterilen Ahmet Dursun adada takımındaki arkadaşlarını sert bir dille eleştirdi. Ahmet Dursun, Barış Manço’nun oğlu Doğukan Manço’nun kendini geliştirmeyi bir kenara bırakıp domates, biber, patlıcan ektiğini ifade ederek; “Doğukan’ın karakterinin bozuk olmasına hiçbir anlam veremedim, yanımıza gelip laf taşıyordu” diye konuştu.

>MERVE FARE’YE BENZİYOR           

>Merve Oflaz’a da değinen Ahmet Dursun; “O da çok iyi oynadı, beni kendi aralarına almaya çalıştı ancak gerçekler sonra ortaya çıktı. Merve, Hakan Serenay sinsilik konusunda bir. Onları ayıramam hiçbir şekilde. Merve Oflaz ağlamak istiyor ama gözyaşı akmıyor. Kendi aramızda da “Merve'ye bakın fareye benziyor” diye konuştuk.

Kaynak: Diyarbakır Söz