Asena Erkin, Instagram'dan silindi

Ünlü futbolcu Caner Erkin’in eşi Asena Erkin’le ilgili gün geçmiyorki medyada bir haber çıksın. Son olarak da ünlü futbolcu eşinin Instagram hesabını kapattı…

Asena Erkin, Instagram'dan silindi

26 yaşındaki moda tasarımcısı Asena Erkin, 110 binden fazla takipçiye sahip Instagram hesabını kapatarak herkesi şaşırttı.

Gazetevatan’da yer alan habere göre, Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin’in eşi tasarımcı Asena Erkin, hesabındaki fotoğrafları da tek tek silerek yayından kaldırdı.

Geçtiğimiz günlerde paylaşımları dolayısıyla Rüştü Reçber’in eşi Işıl Reçber tarafından da sert bir dille eleştirilen Asena Erkin’in sosyal medya hesabını kapatmasında eşinin etkisi olduğu iddia ediliyor.

Asena Erkin’i eleştiren Işıl Reçber “Direk dansını kadınlar spor olarak da yapıyor ama bunu ifadeyle yorum yaparak Instagram’da paylaşmak doğru değil. O zaman gelebilecek bazı taşlara açık oluyorsun. “Tamam, ben de böyle giyiniyorum, böyle yaşıyorum. Ama bazı şeylerimi de düzeltmem lazım” diyebilirler. Değer yargılarını kaybederek, başka hiçbir şeye önem vermeyerek, “Bana hiçbir şey olmaz” diyerek yanlış yapıyorlar.” demişti.

Kaynak: Diyarbakır Söz