Barış Manço kabri başında anıldı

Türkiye’nin güçlü seslerinden sevilen sanatçı Barış Manço ölümünün 16. yılında mezarı başında dualarla anıldı.

Barış Manço kabri başında anıldı

Ünlü sanatçı Barış Manço ölümünün 16. yılında kanlıca Mezarlığı’nda bulunan kabrine eşi Lale Manço, çocukları Doğukan ve Batıkan Manço’nun yanı sıra sevdikleri tarafından ziyaret edildi. Barış Manço’nun mezarı başında Kuran’ı Kerim okunduktan sonra dualar edildi. Ayrıca Manço’nun sevenleri zaman zaman gözyaşlarını tutamadılar.

Öte yandan Barış Manço’nun eşi Lale Manço, “Gerçekten bu sevgiden Barış adına çok mutlu oluyoruz. 16 senedir herhalde çok az insana bu şekilde ilgi ve sevgi gösteriliyor. Çok mutluyuz. İnşallah daha da artar” dedi.

Doğukan Manço ise acılarının zaman içinde bastırıldığını ama bitmeyen bir özlemin olduğunu söyleyerek Dilerim bu bir ömür boyunca diğer nesillere de akar. Bu etkinliklerimiz bu şekilde devam eder. Ve inanıyorum Barış Manço daima yaşayacak” dedi.

Manço’nun diğer oğlu Batıkan Manço ise, “16 yıl geçse bile aslında ölmediğini pekala görebiliyoruz. Buradaki kalabalık bunu gösteriyor. Tabi buradaki en önemli durum Barış Manço’yu gelecek nesillere aktarabilmek. Ve biz bunu Türk toplumu olarak çok güzel bir şekilde yapabiliyoruz” dedi.

Öte yandan ünlü sanatçı Barış Manço’yu Türkiye’nin ünlü simalarıda unutmadı. Twitter adreslerinden ünlü sanatçıya olan özlemlerini dile getirdiler.

Sebahat Akkiraz:

Sormuştum #BarısManco 'ya neden çocuklarla bu kadar mutlusun diye; Dünya'da daha temizi yokta ondan demişti.

Hakan Şükür:

Sevgili abimiz Barış Manço'yu vefat yıl dönümünde rahmet ve dua ile anıyoruz. Ölüm Allahın Emri

Ece Erken :

Ölümünün 16.yılında büyük usta Barış Manço'yu saygıyla anıyoruz...

Işın Karaca:

Unutamadım, unutamadım n'olur anla beni.. #BarışManço mekanın cennet olsun, #7den77 ye seni asla unutmadık..

Manga:

Saygıyla.. #BarışManço

Kaynak: Diyarbakır Söz