Görüş Bildir

Başkanın Koltuğuna Karanfiller Konuldu

Bursa Büyükşehir Belediyesi Meclisi toplantısında, silahlı saldırıda yaşamını yitirenGürsu Belediye Başkanı Ak Partili Cüneyt Yıldız’ın koltuğuna fotoğrafı ve karangiller konuldu.

Başkanın Koltuğuna  Karanfiller Konuldu

Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Atilla Ödünç’ün başkanlığında toplanan Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nin mayıs ayı ikinci oturumu, buruk geçti. Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız’ın makamında silahlı saldırıya uğrayıp yaşamını yitirmesinin ardından ilk kez toplanan Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nde, Yıldız’ın vefatından dolayı hüzün vardı. Mecliste her zaman oturduğu yere Cüneyt Yıldız’ın fotoğrafı kondu, sandalyesi de karanfillerle donatıldı.
Büyükşehir Belediyesi Başkan vekili Atilla Ödünç, Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız’ın hain bir saldırıya maruz kaldığını belirterek, "20 Mayıs’ta görevinin başında bir saldırıya uğrayarak ağır yaralanan ve 26 Mayıs'ta şehitlik mertebesine ulaşan çok kıymetli dostum Cüneyt Yıldız’ı, 27 Mayıs tarihinde Gürsu Belediyesi önünde yaptığımız devlet töreniyle ve Merkez Camii’ndeki cenaze namazıyla Hakk’a uğurladık. Başkanımız, ilk göreve geldiği zaman, Gürsu Belediyesi önünde yaptığı konuşmada, 'Ben belediyeye cennetimi kazanmak için geliyorum. O niyetle göreve başlıyorum' demişti. Belki o amacına ulaştı, Allah onu cennetine koysun" dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi