Beren Saat Savcı'nın ölümüne sert tepki gösterdi

Dün Çağlayan Adliyesinde rehin alınan Savcı Mehmet Selim Kiraz’ın şehit edilmesinden sonra tepkiler çığ gibi büyüyor. Herkesin kullandığı dev sosyal medya platformlarından olan Instagram hesabından bu kez Beren Saat tepkisini ortaya koydu.

Beren Saat Savcı'nın ölümüne sert tepki gösterdi

EMRE ATEŞ

Dün gün boyu Çağlayan Adliyesinde rehin alınan Berkin Elvan davasında bakan Savcı Mehmet Selim Kiraz’ın ağır yaralanması sonucu kurtarılamadığı için şehit olmasıyla birlikte tepkiler büyüyor.

>Yakışıklı şarkıcı Kenan Doğulu’nun güzellik kraliçesi eşi Beren Saat de Instagram hesabından bir yazı paylaşarak Savcının şehit edilmesine sert tepki gösterdi.

>Berkin Elvan Davasına bakan Mehmet Selim Kiraz’ın şehit edilmesine ünlüler de kayıtsız kalamadı. Birçok ünlü isim sosyal medya platformu Instagram’dan tepkilerini dile getirirken, güzelliğiyle kıskandıran ünlü oyuncu Beren Saat’in tepkisi ise şöyle oldu;

>ACIM ÇOK BÜYÜK

>"Adalet silahla aranır olmuş... 236 kişi 5 yıl boşunca hapis yatmış. Bir savcı yaşamını yitirmiş. 2015 yılında ülke genelinde süresiz elektrik kesintisi yaşanmış... Ne gündü ya! Ülkem için acım ve kaygım çok büyük"

Kaynak: Diyarbakır Söz