Bergüzar Korel: Arjantin'de bile tanınıyorum...

Güzelliği ve sempatikliğiyle her zaman ön planda olan Bergüzel Korel, Karadayı dizisinin 100. Bölümünü ekiple beraber kutlarken, çıkışta gazetecilere açıklamada bulundu.

Bergüzar Korel: Arjantin'de bile tanınıyorum...

KARADAYI'DA 100. BÖLÜM SEVİNCİ

Başrollerini Kenan İmirzalıoğlu ile Bergüzar Korel’in paylaştığı Karadayı dizisi, 100. Bölümünü kutladı, ATV’nin en çok sevilen, izleyenleri ekrana kilitleyen ve fenomen olan dizide oynayan birçok ünlü oyuncu da bu sevince ortak oldu. Fakat güzel oyuncu Bergüzar Korel kutlamadan erken ayrıldı.

>Güzel yıldız çıkışta kendisini bekleyen gazetecilerin sorularına yanıt verdi. Korel geçmiş yıllarda oynamış olduğu dizilerden bahsederken, Arjantin’de de kendini kanıtladığını söyledi.

>ORTADOĞU VE BALKANLARDAN SONRA

>Korel, Ortadoğu ve Balkanlardan sonra Arjantin’de de tanındığını sitemli bir şekilde söyleyerek; “Binbir Gece dizisi vardı, burada büyük problem yaşanmıştı, o hikâye yüzünden bir sürü eleştirilere maruz bırakılmıştım. Fakat o dizi Ortadoğu ve Balkanlardan sonra şu anda Arjantinde’de gösterimde ve hatta duyduğuma göre Arjantin’de bir Belediye Başkanı da seçmenlerine ‘Eğer seçimlerde bana oy verseniz, size Bergüzar Korel’i getireceğim’ diye vaat vermiş. Öyle bir davet alırsam tabii ki giderim madem ki beni bu kadar çok seviyorlar, neden olmasın, gitmezsem ayıp olur zaten” diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz