Beyaz Show bu akşam da kırıp geçirecek

Ekranların eskimeyen yüzü yakışıklı şovmen Beyazıt Öztürk’ün eskimeyen Talk Show programı Beyaz Show bu akşam da kırıp geçirecek. Gerek yaptığı espriler ve gerekse hazırlatıığı videolarla her hafta sevenlerine keyifli anlar yaşatan Beyaz Show’un bakın bu akşamki konukları kim?

Beyaz Show bu akşam da kırıp geçirecek

>EMRE ATEŞ

>Ekranların eskimeyen yüzü Beyazıt Öztürk, biz ona Beyaz diyoruz. Kendisi gibi programı da hiç eskimedi hala aynı tatlılığını, aynı heyecanını sürdürüyor. Öyle ki Beyaz Show’un yayın saati bile değişmedi. Gecenin geç saatlerine kadar izleyenleri var ne de olsa. Her hafta sürprizleriyle konuklarıyla hem stüdyodakilere hem de ekranları başındaki izleyenlerine müthiş anlar yaşatan Beyaz Show görünen o ki bu akşam da ortalığı kırıp geçirecek.

>Beyazıt Öztürk’ün bu haftaki konukları müthiş sesiyle Zeynep Casalini, Survivor’da aniden rahatsızlaşarak ülkeye dönen eski efsane Beşiktaşlı futbolcu Ahmet Dursun, Kertenkele Dizisi ve Bizim Hikaye filmi ile akıllara kazınan Sera Tokdemir, Bizim Hikaye filminin diğer başrolü Haluk Piyes, Türk Pop müziğinin yeni beyefendisi Gökhan Türkmen ve son olarak Kavak Yelleri dizisiyle nam salan Pinhani muhteşem sahne perforansıyla Beyaz Show’da olacak.

>Beyaz Show Bu akşam saat 23:15'de Kanal D'de, kaçırmayın derim.

Kaynak: Diyarbakır Söz