Çağla Şıkel: "Gazeteciliğinizi...."

Hem oyuncu hem sunucu hem manken, var mı böyle bir güzel başka bilmiyoruz. Evet Çağla Şıkel’den bahsediyoruz. Ancak Çağla Şıkel bu aralar oldukça sinirli. Çünkü Gazetecilik mesleğini yolda kendi arasında dedikodu yaparcasına haber yapanlar var ve Çağla hanım haklı olarak bu gazetecilere sinirlendi. Peki, güzel manken ve sunucu niçin bu kadar sinirlendi?

Çağla Şıkel:

 EMRE ATEŞ

>Çağla Şıkel, oyunculuğuyla, sunuculuğuyla, güzelliğiyle, yaşantısıyla örnek olacak bir ünlümüz. Ancak birçok ünlü gibi onun da hakkında yalan haberler yazılınca haliyle sinirleri tavan yaptı. Çağla Şıkel, bir gazetenin “Çağla Şıkel yurtdışındaki bit pazarlarından çıkmıyor” ve kendi ağzından söylendiğini iddia eden o haber üzerine adeta öfke küpüne döndü.

>Eşi Emre Altuğ ile bu yıl Ocak ayında evliliğine  noktayı koyan güzel yıldız, şu sıralar Show TV’de Alişan ile birlikte Her Şey Dahil programının da sunuculuğunu yapıyor.

>Çağla Şıkel, hakkında çıkan mesnetsiz ve dayanaksız “Bit pazarından çıkmıyor” haberine her ünlünün yaptığı gibi dev sosyal medya platformu olan Instagram’dan sert bir şekilde tepki gösterdi.

>Instagram’dan paylaşımlarını takipçilerine kıs süre önce açmış olan Çağla Şıkel, sayfasında uzunca bir mesaj yayınladı ancak biz özetleyerek buraya alalım;

>Çağla Şıkel Hanımefendi;  “O haberi yapan arkadaşa bir alkış gelsin bizden. Çünkü Bir tek kelimesi bana ait olmayan ve ben söylemişim gibi yapılan bir haber... Gazeteciliğinizi tebrik ediyorum” diyerek takipçileri ile de bu  olayı paylaşmış oldu.

Kaynak: Diyarbakır Söz