Çağla Şıkel: Tabii ki Müslüman’ım

Yakışıklı şarkıcı Emre Altuğ’un eski eşi Çağla Şıkel boşandıktan sonra magazin gündeminden düşmüyor. Geçtiğimiz günlerde yine Instagram’dan yalan haberlere tepki gösteren güzel manken ve sunucu iki çocuk annesi Çağla Şıkel yine Instagram’dan açtı ağzını yumdu gözünü.

Çağla Şıkel: Tabii ki Müslüman’ım

RECEP KAYA

>Emre Altuğ’dan boşandıktan sonra magazin gündeminde sıkça yer alan Çağla Şıkel geçtiğimiz günlerde Instagram hesabını takipçilerine açarak paylaşım yapmaya başlamıştı. Önce kendisini sevenlere teşekkür edip, daha sonra da hakkında çıkan yalan haberlere ateş püsküren Çağla Şıkel, her ünlünün yaptığı gibi yine Instagram’dan fırçaladı.

ÇAĞLA ŞIKEL INSTAGRAM

>Çağla Şıkel kullandığı kolyelerin “haç” işaretine benzetilip eleştiri alması nedeniyle adeta çılgına döndü. Ünlü manken ve sunucu Şıkel daha önce de sürekli dile getirmesine rağmen sosyal medya platformlarından yapılan yorumlar bitmedi bitmeyecek gibi. Çağla Şıkel en sonunda da dayanamadı ve “Yeter artık” dercesine Instagram hesabından açıklama yaptı. Bakınız Çağla Şıkel ne dedi;

>HAÇ İŞARETİ DEĞİL KUZEY YILDIZI

>“Bu ilk değil, ancak son kez açıklamam olacak. Taktığım kolyelerin haç’a benzetilmesi ve dinimle alakalı yorumlar yapılması beni çok da ilgilendirmiyor ayrıca tartışmalara da konu edilmesi gerçekten gereksiz.

>Eğer merak ediyor olsaydınız açıp bakardınız. ‘Bakamam bence sen haç takıyorsun ve Hıristiyansın’ diyenlere inat da sırf fazla kafa yormasınlar diye artık konuşulmasını istemediğim için de yazıyorum” diyen Çağla Şıkel, son olarak;

>“Ben Müslüman’ım kolyelerimden birinde oğullarımın adı diğerinde ise kadının simgesi var. Bakın bu taktığım da Kuzey Yıldızı. Artık tartışmalara kapalıdır, şüphe duyanlar varsa da lütfen dikkatlice okuyun sonra sileceğim” ifadelerini kullanarak, tepkisini dile getirmiş oldu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler