Engellilere iftar

Kayapınar Belediyesi, kentteki engelli derneklerin üyeleri ve ailelerine iftar yemeği verdi. 400 kişinin katıldığı iftar yemeğinde konuşan Başkan Vekili Mahmut Dağ, dezavantajlı guruplar hizmet her zaman öncelikleri olduğunu belirti.

Engellilere iftar

Kayapınar Belediyesi bina görevlilerinden sonra kentteki tüm engelli derneklerin üyeleri ve ailelerine Ava Düğün salonunda iftar yemeği verdi. İftar yemeğine Kayapınar Belediyesi Başkan Vekili Mahmut Dağ, Başkan Yardımcısı Aynur Yılmaz, engelli dernek yöneticileri, üyeleri ve aileleri katıldı.

Başkan Vekili Mahmut Dağ, konuklara hitaben yaptığı konuşmada işitme engelliler için tercüme yapıldı. “ Belediye olarak hizmet önceliğimizde, yaşamımızda ve partimizin genel anlayışında dezavantajlı kesimlere her zaman önceliğimiz olmuştur.” diyen Dağ,engellilerin sorunlarını çözmeye özel bir önem verdiklerini söyledi.

‘HİZMETLERDE TÜM KESİMLERE DANIŞIYORUZ’

 

Dağ,” Bu anlamda engelli vatandaşlarımızla iftar yemeği vesilesiyle bir arada gelmeyi önemsiyoruz. Bu buluşma aynı zamanda engelli vatandaşlarımızın sorunları dinlemek ve yapılacak hizmetler konusunda görüş ve önerilerini almak açısından önemsiyoruz. Hizmetlerde toplumdaki tüm kesimlerin öneri ve görüşlerini alarak uygulama çabasında olduk. Bu güne kadar belediye olarak engelli vatandaşlarımızın sorunları çözümü konusunda gayret içinde olduk. Olmaya da devam edeceğiz “ şeklinde konuştu.

 İftar yemeği sonrası Başkan Vekili Mahmut Dağ, masaları gezerek engellilerin sorunlarını dinledi. Engelli derneklerin yöneticileri belediyenin etkinliğinden dolayı teşekkür ettiler. Yemek sonrası gelenler belediye servis araçlarıyla evleri bırakıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz