Erkan Petekkaya; Müzisyen olmayı...

Paramarça dizisinde güzel yıldız Nurgül Yeşilçay ile başrolü paylaşan Diyarbakır'lı Erkan Petekkaya 1999 yılındaki Aynalı Tahir dizisinde psikopat karakteriyle tanınmaya başlamıştı. Şimdilerde de ekranların aranan oyuncusu durumunda olan ünlü ve yakışıklı Diyarbakırlı oyuncu Erkan Petekkaya hakkında merak edilenleri Zeynep Özek'e anlattı.

Erkan Petekkaya; Müzisyen olmayı...

MBC4'de yayınlanan Turki Ekstra programına konuk olan yakışıklı oyuncu Diyarbakırlı Erkan Petekkaya vizyona yeni giren filmi "Yeni Dünya" ile ilgili bilinmeyenleri açıkladı.

PARAMPARÇA

Star Tv'de yayınlanmaya başladığı ilk günden kendi hayran kitlesini elde eden ve fenomen haline gelen Paramparça dizisinde Nurgül Yeşilçay ile birlikte başrol oynayan yakışıklı oyuncu Erkan Petekkaya Yeni Dünya filmini izlediği zaman bir an için canlandırdığı karakterin gerçek olduğunu zannettiğini söyledi. Petekkaya "Bu asla gişe filmi değildir. İnsanlara bir hayatı anlattı. Zaten sanatın da amacı bu; İnsanlara ufacık da olsa bir şey vermek, farkındalık yaratmak" diye konuştu.

Erkan Petekkaya'ya, Down sendromlu çocuklar için de şarkı söylediği hatırlatılınca ilginç açıklamalar yaptı.

MÜZİK BAŞKA BİR ŞEY"

Yakışıklı oyuncu "Ben bir oyuncuyum. Her oyuncu da şarkı söyleyemez, ya da bir enstrüman çalamaz; ama bu bir Allah vergisi. Ayrıca çalması da gerekmiyor bence. Ben müziği seviyorum. Müziği seven de bir insanım. Hatta oyuncu yerine müzisyen olmak daha çok hoşuma giderdi, daha çok isterdim. Çünkü müzik benim için bambaşka bir şey" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz