Hülya Avşar ışıl ışıl parladı

Eee boşuna dememişiz güzellik abidesi diye. Hülya Avşar yine büyüledi çünkü. Şu sıralar TV8’de Çarşamba akşamları kendi adında program hazırlayıp sunan güzel yıldızımız Kıbrıs’ta sahneye çıktı, yer yerinden oynadı. Hülya Avşar güzelliği ve zarafetiyle adeta büyüledi.

Hülya Avşar ışıl ışıl parladı

 Yılların eskitemediği güzellik, ekranların şahane yüzü 7’den 70’e hayranları olan Hülya Avşar Kıbrıs’a konser için gitti ve sahnede ışıl ışıl parladı. Resimden de anlayacağınız üzere elbisesi ve zarafetiyle büyüledi.

>Ünlü ve güzellik abidesi sanatçımız Hülya Avşar geçtiğimiz hafta sonu yavru vatan Kıbrıs’taydı ve sahneye çıktı. İki gece ard arda konser veren Avşar kızı, tam altmış bin adet siyah kristal taşlarla süslü olan siyah elbisesiyle ışıl ışıl parladı ve geceye damgasını vurdu. Siyah tuvaleti içinde zarafet abidesi olarak görülen Hülya Avşar konserde laf çakmayı da ihmal etmedi.

>Avşar Kızı; “Biz eskiden her sahneye çıkışımızda erkek veya kadın fark etmez, çiçeklerle teşekkür edilirdi sanatçıya. Şimdi artık bu adeti göremez oldum, bundan böyle çiçek vermeyenleri kara listeme alacağım” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz