Görüş Bildir

Karadayı 104. Bölüm'de bakın neler oluyor?

Atv’nin sevilen ve neredeyse en çok izlenen dizisi Karadayı’da sinirler yine geriliyor. Hakime Feride Hanım’ın babası Mehmet Saim’in Nafiz tarafından vurulması, ancak Mahir’in suçu üstüne alması ortalığı toza dumana katıyor. Peki Feride Mahir’in vurduğunu öğrenince neler olacak?

Karadayı 104. Bölüm'de bakın neler oluyor?

EMRE ATEŞ

ATV’de yayınlanan ve her bölümü ayrı bir olay ayrı bir heyecan yaratan dizisi Karadayı. Başrollerini yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile Halit Ergenç'in güzel ve alımlı eşi Bergüzar Korel'in oynadığı Karadayı dizisini öyle benimseyenler var ki neredeyse televizyonları başında televizyonun içine girecek kadar heyecanlı bir şekilde izliyorlar. Bazısı izlerken bir çıtırtı bile duymak istemiyor hatta. İşte dizinin fanatiklerinin merakla beklediği 104. Bölüm Fragmanı da yayınlandı. Bakın 104. Bölüm’de neler oluyor?

Mahir’in babası Nafiz Kara’nın Feride Hakimin babası ve bütün olayların baş müsebbibi eski Bakan Mehmet Saim’i vurması ortalığı iyice kızıştırıyor. Mahir babasını olay yerinden “Hadi baba sen git, sen hiç gelmedin buraya ben vurdum” diyerek uzaklaştırır. Savcı ise Hakime Feride Hanım’a “Babanızı vuran şahıs hakkında bir şüpheli var ve bu şüpheli Mahir Kara” diyor. Ancak Feride inanmıyor sevdiğinin böyle bir şey yapacağına “Mahir’in üzerine yıkmadığınız bir bu suç kalmıştı” diyerek çıkışıyor.

Mahir’in ağzından da aynı şeyi duyduğunda ise Feride ağzı açık büyük bir şaşkınlıkla nasıl olur dercesine öylece yerinde kalıyor. Bakalım 104. Bölüm daha nelere gebe?

Karadayı 104. Bölümüyle Pazartesi Akşamı ATV’de.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi