Görüş Bildir

Madonna Mert Alaş'ı bırakmıyor!

Dünyaca ünlü ABD’li şarkıcı güzel yıldız Madonna Louise Ciccone, ünlü Türk fotoğrafçımız Mert Alaş'ı doğum gününde de yalnız bırakmayarak yanında yer aldı.

Madonna Mert Alaş'ı bırakmıyor!

>Dünyaca ünlü ABD’li şarkıcı güzel yıldız Madonna’dan Mert Alaş'a büyük jest. Madonna, ünlü fotoğrafçısı Mert Alaş için pasta hazırlatıp partiye katıldı. Mert Alaş’la beraber pastayı kesen Madonna, o anları Instagram hesabından paylaşmayı da ihmal etmedi.

>MERT VE MADONNA

>Ünlü ABD’li şarkıcı güzel yıldız Madonna Louise Ciccone’un paylaştığı fotoğrafa binlerce yorum yapıldı. Başarılı çalışmalarıyla oldukça dikkat çeken Türk fotoğrafçımız Mert Alaş Madonna’nın fotoğrafçılığını yapıyor.

>MERT ALAŞ KİMDİR?

>1971 İstanbul doğumlu olan Mert Alaş’ın hayatı, İngilizcesini geliştirmek için gittiği Londra’da değişti. Bu kentte bir gece gittiği bir barda yanına gelip "Ateşin var mı?" diye soran genç adam bütün hayatını ve kariyer planlarını değiştirdi. 1971 İstanbul doğumlu Mert Alaş'ın yanına gelen o adam bugünkü iş ortağı Marcus Piggott'tan başkası değildi.  İkili, beraber fotoğrafçılık yapmaya karar verdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi