Görüş Bildir

Merve Büyüksaraç; “Ben korkmuyorum, onlar korkuyor”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği iddiasıyla hakkında soruşturma açılan güzel manken Merve Büyüksaraç, Cumhuriyet Gazetesi'nden Ferhangil'in 'Korkuyor musunuz' sorusuna "Korkmuyorum" cevabını yapıştırdı.

Merve Büyüksaraç; “Ben korkmuyorum, onlar korkuyor”

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret iddiasıyla hakkında soruşturma açılan 26 yaşındaki ünlü ve güzel model Merve’ye ‘Korkuyor musunuz’ diye sordular, “Hayır korkmuyorum, adam öldürmedim, bir şey de çalmadım ama demek ki benden bile korkuyorlar” cevabını yapıştırdı...

>Bilindiği gibi geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın avukatları “Kamu görevlisine hakaret” iddiasıyla 26 yaşındaki güzel model Merve Büyüksaraç’a dava açtı.

>Merve Büyüksaraç'ın eline henüz bir tebligat geçmedi fakat Meltem Öztürk adlı bir Instagram kullanıcısının Merve Büyüksaraç’ın yaptığı bir paylaşım hakkında emniyete şikâyette bulunduğu öğrenildi. 

>MERVE BÜYÜKSARAÇ KİMDİR?                  

>“TED Koleji'nden 2006 yılında mezun olduktan sonra Yeditepe Üniversitesi Endüstriyel Tasarım bölümünü okuyarak eğitimine devam etmiş ve bu bölümden de 2011 yılında mezun olmuştur.

>Star TV tarafından düzenlenen Miss Turkey 2006 yarışmasında birinci seçilmiştir ve Türkiye'yi Miss World yarışmasında temsil etmiştir.

>Merve Büyüksaraç 2007 yılında Buzda Dans yarışmasında yarışmıştır. 2012 yılında Dominik Cumhuriyeti'nde çekimleri yapılan Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasında ünlüler takımında yer almıştır. Survivor Yarışmasından elenip Türkiye'ye döndüğünde hem Acun Ilıcalı hem de Acun Medya ekibine karşı açıklamalarda bulunmuş ve Acun Ilıcalı ile mahkemelik olmuştur”

>

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi