Muhtarlar ne istedi?

Muhtarlar ne istedi?

Muhtarlar ne istedi?
Diyarbakır’ın Kulp İlçe Kaymakamı Mehmet Maraşlı köylerin sorunlarını çözüp, eksikleri gidermek için köy ve mahalle muhtarlarıyla toplantı yaptı.

Köy ve mahalle muhtarların katılımıyla Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı çok amaçlı konferans salonunda düzenlenen toplantıda, köy muhtarlarının sorunlarını dinleyen Kaymakam Maraşlı, çözüm için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

MUHTARLAR NE İSTEDİ? Kaymakam Maraşlı, "Devlet olmanın, kamu görevlisi olmanın, vatandaşa hizmet etmenin ne gerektirdiği, hangi noktalar üzerinde hassasiyetle durulması gerektiğinin çok iyi bilinmesi gerekiyor. Şuan için öncelikli olan köylerimizin elektrik, yol ve içme sularıdır. Burada toplanmamızın nedeni köylerimizin sorunlarını bir arada çözüm aramaktır. Köy sorunlarını burada tartışarak muhtar arkadaşların çözüm arayışlarını dinlemektir" dedi.

Kaymakam Maraşlı, daha sonra muhtarlara tek tek söz verip köylerinin sorunlarını dinleyip notlar aldı. Kaymakam Maraşlı köy sorunlarının öncelik sırasına göre hızlı bir şekilde çözülmesi yönünde çalışmaların olacağı söyledi.

Kaynak: Diyarbakır Söz