Görüş Bildir

Mutlu Kaya gözlerini açtı çok şükür!

Diyarbakır’da uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan ve Gazi Yaşargil Eğitim Araştırma Hastanesi Beyin Cerrahi Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavisi süren 19 yaşındaki Mutlu Kaya'nın son sağlık durumu çok merak ediliyordu. Mutlu Kaya bugün uyandı. Başucunda bekleyen ablası Songül Kaya'nın konuşmalarını gözlerini açıp kapayarak tepki verdiği belirtilen Kaya'nın ağladığı da öğrenildi.

Mutlu Kaya gözlerini açtı çok şükür!

Fox TV’deki Sesi Çok Güzel ses yarışmasına katıldıktan sonra Diyarbakır'ın Ergani İlçesi'nde 18 Mayıs günü uğradığı silahlı saldırı nedeniyle başından ağır bir biçimde yaralanan Mutlu Kaya'nın tedavisine Gazi Yaşargil Eğitim Araştırma Hastanesi Beyin Cerrahi Yoğun Bakım Ünitesi'nde devam ediliyor.

GÖZLERİNİ AÇTI

12 gündür hastanede tedavi gören ve 22 Mayıs'tan itibaren sedadif ilaçları kesilerek uyandırma süreci başlatılan Mutlu Kaya, dün ilk kez uyandı. Başında bulunan ablası Songül Kaya'nın konuşmalarına tepki veren genç kız, gözlerini açtı. Ablasının konuşmalarını gözlerini açıp kapayarak tepki verdiği belirtilen Kaya'nın bir ara da ağladığı öğrenildi.

BABANIN SEVİNCİ

Mutlu Kaya'nın babası Mehmet Kaya haberi Ergani'de aldığını çok mutlu olduğunu belirterek, "Haberi bana yeğenim verdi. Kızım gözlerini açmış konuşmalara tepki vermiş. Ablasının konuşmasına gözlerini açıp kapatarak tepki vermiş. Daha sonra ağlamış. Çok mutluyum ben 60 yaşındayım yeniden doğdum" dedi.

İKİ PROFESÖR GELDİ

Bu arada, Ailesinin Diyarbakır Valiliği’nden talebi üzerine Dicle Üniversitesi’nden gelen iki profesörün Mutlu Kaya’yı muayene ettiği öğrenildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi