Nihat Doğan G.Saray‘ı bırakmıyor!

Mersin’in Tarsus ilçesinde canice katledilen 200 yaşındaki Üniversite Öğrencisi Özgecan Aslan hakkında atmış olduğu tweetle bir anda Türkiye gündemine oturan Nihat Doğan’a bir şok da Galatasaray’dan gelmiş ve kulüpten ihracı için çalışma başlatılmıştı.

Nihat Doğan G.Saray‘ı bırakmıyor!

>Mersin’in Tarsus ilçesinde canice katledilen 200 yaşındaki Üniversite Öğrencisi Özgecan Aslan hakkında atmış olduğu tweetle bir anda Türkiye gündemine oturan Nihat Doğan’a bir şok da Galatasaray’dan gelmiş ve kulüpten ihracı için çalışma başlatılmıştı.

Attığı tweetlerle olay olan ve gündemin ilk sıralarında yer alan Nihat Doğan’ın Galatasaray kulübünden ihracı için çalışma başlatılmıştı. Ancak Nihat’tan ilginç bir hamle geldi ve 200 TL’lik olan aidatı yatırarak 21 Mart günü gerçekleştirilecek olan Mali Genel Kurul’da oy kullanma hakkını kazanmış oldu.

>İHRAÇ EDİLECEK Mİ?

>Galatasaray’ın üyesi olan Nihat Doğan, aidatların son ödeme tarihi olan Şubat ayının son haftasında aidatını yatırarak bu kulüpte bu ay yapılacak olan Genel Kurul’da oy kullanma şansına sahip oldu. Genel Kurul’da Galatasaray Yönetim Kurulu’nun ibra oylamasından sonra Nihat Doğan’ın da üyelikten ihraç edilip edilmeyeceği de oylamaya sunulacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz