Nurgül Yeşilçay, neden gizlendi?

Star Tv'nin bu sezon başlayan ve reytinglerde de büyük başarı sağlayan Paramparça dizisinin başrol oyuncularından Nurgül Yeşilçay'ın pazartesi günü yayınlanan son bölümünde ekranlarda fazla görülmemesi dizinin müdavimlerini meraklandırdı.

Nurgül Yeşilçay, neden gizlendi?

Ekranların reyting rekortmeni dizilerinden Paramparça dizisinin başarısı her geçen gün artarak devam ediyor. Başarılı oyuncu Erkan Petekkaya ile başrolü paylaşan Nurgül Yeşilçay'ın dizinin son bölümünde 2 saat içinde yalnızca 19 dakika görülmesi merak uyandırdı.

İzleyicilerin merak ettiği bu konuyu Milliyet yazarı Sina Koloğlu köşesine taşıdı. İşte o yorum...

Ev ahalisiyle ‘Paramparça’ dizisini izlerken dikkatimizi çekti; Nurgül Yeşilçay çok fazla görünmüyor. Ben de oturdum, son bölümde kaç dakika oynamış bakayım dedim. Saat 21.00’de yeni bölüm başladı. Aradaki reklamları çıkarınca kemiksiz 2 saat... Nurgül Yeşilçay’ın yaklaşık oynadığı süre, 19 dakika... Bundan önceki bölümde yaklaşık oynadığı süre 10 dakika...   Ekip iyi olunca İki saat kemiksiz dizinin 19 dakikasında Nurgül Yeşilçay son 8 dakika hariç dizideki yakın arkadaşı ‘Derya’nın evinde. Bu bölümde Elvin Aydoğdu (Derya) ile aynı süreyi paylaşmış oldular. Geriye kalan yaklaşık 101 dakikayı ise, diğer oyuncular aralarında pay ediyorlar. Bütün hikaye burada başlıyor.   Erkan Petekkaya da diğer ekiple Nurgül Yeşilçay’a pas atıyor aslında. Eh final için dinlenmiş bir Nurgül Yeşilçay çıkıyor ve son 8 dakika ‘Özkan’la son sahneye kadar gidiyor. Bu dizi tutuyorsa Nurgül Yeşilçay ekibe teşekkür etmeli. Ayrıca bu formülü bulan yönetmene de.

Kaynak: Diyarbakır Söz