Özge Ulusoy niye evlenmediğini açıkladı

Kanal Türk’te yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olarak katılan Ünlü manken ve güzellik kraliçesi Özge Ulusoy çarpıcı açıklamalar yaptı.

Özge Ulusoy niye evlenmediğini açıkladı

EMRE ATEŞ

>Özge Ulusoy evliliği hakkında da “Şu anda hiç öyle bir düşüncem yok, tamamen işime odaklanmış durumdayım, yeni televizyon projeleri var” diye konuştu.

>Güzellik abidesi ünlü manken Özge Ulusoy, evliliği hakkında açıklamalar yaparken şöyle konuştu;

>“Evlilik bana bir dayatma gibi geliyor. Bir de belki de benim talihsizliğim olduğunu düşünüyorum, yakın çevremde çok kötü ayrılıklara şahit olduğum için hiç de acele etmeye niyetim yok. Şu an tamamıyla yeni projelere odaklanmış durumdayım”

>ÖZGE ULUSOY KİMDİR?                                     

>Özge Ulusoy 28 Ekim 1982 Ankara doğumlu Miss Turkey 2003 (Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışması) ikincisi, profesyonel Türk manken, balerin, sinema ve dizi oyuncusudur.

>EĞİTİM HAYATI

>Eğitim hayatı[değiştir | kaynağı değiştir]

>İlkokuldan sonra Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Klasik Bale Bölümü sınavlarını kazanarak ortaokul-lise hayatına orada devam etti. Üniversitenin ilk iki yılını da aynı okulda okuyarak üçüncü sınıfta yatay geçişle Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı'na geçti. Orada da bir yıl eğitim aldıktan sonra son senesinde sınıf atlayarak Klasik Bale Bölümü'nden mezun oldu. Daha sonra Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sanat Yönetimi Bölümü'nü kazanıp eğitimine ikinci bir üniversite okuyarak devam etmeye başladı. Bu okuldan 2007 yılında mezun oldu.

>

Kaynak: Diyarbakır Söz