Görüş Bildir

Paramparça son bölümü seyirciyi ekrana kilitledi

Pazartesi akşamları Karadayı’yı tahtından eden Paramparça dizisi dün akşam da seyirciyi ekrana kilitlemeyi başardı.

Paramparça son bölümü seyirciyi ekrana kilitledi

Paramparça’nın dün akşamki bölümünde ; Cihan, Dilara’dan boşanmakta ısrarcıdır. Dilara bunu tek bir şartla kabul edeceğini söyler ve ekler: “Cansu ve Hazal benimle yaşayacak. Gülseren hiçbir şekilde ne Cansu’yu ne de Hazal’ı görmeyecek.

Gülseren, bir yandan kendisine atılan iftirayı temizlemek diğer yandan da yalıya yerleşen ve halinden hayli memnun görünen Hazal’ı geri alabilmek için harekete geçer ancak Hazal’ın, ‘O kadın’ diye bahsettiği Gülseren’in yanına dönmeye hiç niyeti yoktur.

DİLARA’NIN PLANLARI ALTÜST OLUYOR

Hazal yerleştiği yalının ve yaşamaya başladığı hayatın kurallarını hiçe sayar. Açgözlülüğü, kabalığı ve şımarıklığı Dilara’yı zaman zaman çileden çıkarsa da, Dilara amacına ulaşıncaya kadar onun huyuna gitmesi gerektiğinin bilincindedir.

CANSU, HERKESİN YÜREĞİNİ AĞZINA GETİRİYOR. Bütün bunlar olup biterken gazetede çıkan bir haber herkesi allak bullak eder. Bu haberle birlikte Dilara’nın planları da altüst olur. Dilara, yalıda kendi varlığını koruyabilmek için her şeyi göze alan Rahmi Bey’in desteğiyle, kimsenin kendisinden beklemediği bir şey yapar. Ancak işler burada da istediği gibi gitmez. Ozan, Gülseren’e kameralar karşısında ‘Ailemizin metresi’ deyince ortalık karışır. Cansu ise tüm bu yaşananlara daha fazla dayanamayarak aldığı zor kararla herkesin yüreğini ağzına getirir.

Kaynak: gazetevatan.com

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi