Poyraz Karayel’in Ayşegül’ünden dobra dobra…

Ünlü oyuncu Burçin Terzioğlu, hem yeni dizisi Poyraz Karayel’deki rolüyle alakalı konuştu hem de kendisi hakkında bilinmeyenleri dile getirdi.

Poyraz Karayel’in Ayşegül’ünden dobra dobra…

 7 yıllık eşi Murat Yıldırım’dan boşanan ve aynı zamanda annesini de kaybeden güzel oyuncu Burçin Terzioğlu, Elele dergisinin Mart sayısına vermiş olduğu röportajda hayatı hakkındaki sorulara A’dan Z’ye cevap verdi.

>Güzel oyuncu kendisine yöneltilen “Nasıl bir dönemden geçiyorsunuz?” sorusuna, “Yorgun ve stabilim şu aralar. Güzergahım belli, değiştirmek yok, sağa çekip dinlenme gibi bir lüksüm de yok. Evim ve setim arasında akıp giden bir yedi ay yaşadım Ağustos ayından bu yana” diye cevap verdi.

>DİZİ REYTİNG REKORLARI KIRIYOR

>Şu sıralar reyting rekorları kıran, sevenlerini ekran başına kilitleyen ve fenomen haline gelen, Kanal D’de yayınlanan Poyraz Karayel dizisinde Ayşegül karakterini canlandıran güzel oyuncu Burçin, “Hatalarınızla barıştınız mı?” sorusuna bakın nasıl cevap vermiş.

>“Aslında arkama dönüp baktığımda a keşke şunu yapmasaydım dediğim hiçbir şey yok. Yaptıklarımdan doğan sonuçların bana verilmiş bir öğreti olduğunu düşünüyorum. “İyi ki böyle olmuş” dediğim o kadar çok şey var ki”

>Güzel oyuncu “Kariyer mi aşk mı” sorusuna da “Kariyerimi de yaparım aşkı mı da yaşarım” cevabını vererek kendisini sevenlerini bir kez daha şaşırttı.

>Poyraz Karayel’de Ayşegül karakteri kendisine sorulduğunda ise şu yanıtları verdi;

>Burçin Terzioğlu; “Aferin Ayşegül’e bak be” dedim. Böyle bir dünyada kullanabileceği birçok lüks varken, o kendi toprağını ekmiş, biçmiş. Babasının ormanında değil, kendi bahçesinde büyümeyi seçmiş. Hiç yardım almamış, ayaklarının üstünde durmuş kapı gibi. En sevdiklerini kaybetmiş, durup oturmamış, yürümüş yine de. Doktor olmuş mesela. Annesiyle kardeşinin yaşaması için canını verebilecekken, yapamamış ama başka insanların yaşamasına yardım edebilecek bir meslek seçmiş” diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz