Serenay Sarıkaya'ya büyük şok: Ben olmasam...

Star TV'nin unutulmayacak dizilerinden olan Medcezir'de Çağatay Ulusoy ile başrol paylaşan Serenay Sarıkaya (Mira) unutmayacağı bir şok yaşadı. Serenay'ın eski ajans patronu olan Esra Keskinol Hanımefendi, klişe bir tabirle "Ben olamasaydım Serenay diye biri olmazdı" ifadesini kullandı.

Serenay Sarıkaya'ya büyük şok: Ben olmasam...

Star TV'nin unutulmayacak dizilerinden olan Medcezir'de Çağatay Ulusoy ile başrol paylaşan, gençlerin aşık olduğu güzel oyuncu Serenay Sarıkaya'yla mahkemelik olan eski manken ve Serenay'ın da eski ajansının sahibi olan Esra Keskinol, Serenay için ticari bağlantılarını, tecrübesini ve şahsi imkanlarını seferber ettiğini söylüyor.

DHA'nın haberine göre; Bakın, Esra Keskinol, Sarıkaya'yla olan geçmişiyle ilgili neler anlattı?

"2007 yılında sözleşmesini annesi ile birlikte imzaladı. O günden sonra bizzat kendim onu yetiştirdim, manken yaptım. Miss Europa Junior Güzellik Yarışması'na katılması için kendi bağlantılarımı devreye soktum. Oradan dereceyle döndü. Esline Ajans sayesinde ismini ve kendisini tanıdılar. Buraya geldiğinde mankenlik nedir bilmiyordu. Güzellik yarışmasına gönderdim, klip, dizi ve reklam filmlerinde oynamasını sağladım. Ben olmasam Serenay Sarıkaya diye birisi olmayacaktı."

KOMİSYONLARI ÖDEMEDİ

Ünlü oyuncunun sözleşme şartlarına uymadığını öne süren Keskinol şöyle konuştu:

"Dava, sözleşme şartlarını yerine getirmediği, kendi yaptığı işlerden ajansına ödemesi gereken yüzde 20'lik komisyonları ödemediği için açıldı. 2007 yılında imzalanan sözleşmenin süresi 5 yıldır. Sözleşme bozulmadığı takdirde aynı şartlar ile ikinci 5 yıla devreder. Sözleşmede yazanlar açık ve net ortada. Bu nedenle de kendisine dava açtım. Bu saatten sonra hakkımı mahkemede arayacağım. Burası bir ticarethane. Bana ödemesi gereken komisyonlar var."

Kaynak: Diyarbakır Söz