Sertap Erener'le Demirkan ayrılığının arkası!

Ünlü şarkıcı Sertap Erener’in 18 yıldır birlikte olduğu müzisyen Demir Demirkan ayrılığının perde arkası aralandı.

Sertap Erener'le Demirkan ayrılığının arkası!

Sertap Erener’le yollarını ayıran Demir Demirkan, ayrılık sonrası ilk defa açıklama yaptı. “Herkesin bilmediği çok şey var” diyen Demirkan özel hayatının kimseyi ilgilendirmediğini belirtti.

                         

Habertürk’e konuşan Demirkan, basın bildirisiyle ayrılığı haber vermesine gelen tepkilere cevap verdi.

Ayrılık hakkında, “Elbette herkesin bilmediği çok şey var çünkü hiçbir şey söylemiyorum. Bir tane basın bülteni yazdım, başka da ağzımı açmadım bu konuda. Diyeceğimi dedim sonuçta. Özel hayatım kimseyi ilgilendirmez. Zaten hiçbir ilişkimi çok açık yaşamıyorum. Kapalı bütün ilişkilerim” dedi.

‘Bir sürü eleştiriyi düzeysiz ve çirkin buldum’

 “İnsanların hayal gücünün bu kadar sığ olmasına, onlar adına üzüldüm. Bir sürü eleştiriyi düzeysiz ve çirkin buldum. Uydurdukları hikâye de çok kötü. İnsanlar bu kötülükleri uydurarak kendi içlerindeki kötülükleri ortaya çıkarıyor. Bana dokunmuyor çünkü olayın gerçeğini biliyorum ve kimseye de açıklamak zorunda değilim.” Diye devam eden Demirkan, Sertab Erener’in mahkemeden “koruma talebi”nde bulunmasına şaşırdığını söyleyen Demir Demirkan “Çok şaşırdım, ilginç. Hayatımda bunun başıma gelmiş olmasına şaşırdım aslında. Ama hepimiz insanız. Ben mükemmel değilim. Kimse de değil. Başına gelen her şeyi sen çağırıyorsun aslında. İyi ya da kötü, karşılaştığım her olaya “Ben bundan ne öğrenmeliyim?” diye bakıyorum. “ dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz