Sibel Can aradığı sesi Diyarbakır'da buldu

Sibel Can Diyarbakır’ın Ergani ilçesine geldi. Sibel Can niçin geldi, diye merak edenler ilginç bir durumla karşılaşacak. Çünkü Sibel Can görünen o ki yetenek avcılığına başlamış. Ünlü ve güzel sanatçı Sibel Can aradığı sesi Diyarbakır'da buldu.

Sibel Can aradığı sesi Diyarbakır'da buldu

EMRE ATEŞ

>DİYARBAKIR- >Güzelliğiyle dillerden düşmeyen ve adeta sesiyle kıskandıran ünlü sanatçımız Sibel Can, Diyarbakır’a geldi. Sibel Can, ulusal yayın yapan bir kanalda ses yarışmasına katılıp ön elemelerde son 9’a kalan kız Mutlu Kaya için soluğu Ergani’de aldı. Fantezi müziğin kraliçelerinden Sibel Can, jüri koltuğunda yine büyülü sesiyle dillerden düşmeyen ve Eurovision birincimiz Sertap Erener ile son zamanların gözde pop şarkıcılarından Gökhan Türkmen’in oturduğu bir ses yarışması izlerken Mutlu Kaya’yı görerek resmen sesine aşık olmuş.

>YETENEK AVCISI SİBEL CAN

>İHA’nın haberine göre; Diyarbakır’ın Ergani ilçesindeki İnkılap Ortaokulu’nun kantinine gelen güzel şarkıcı Sibel Can, öğrencilerin şaşkın bakışları arasında Mutlu Kaya ile bir araya geldi. Sibel Can, Mutlu ile bir süre sohbet ettikten sonra annesi ile de bir süre görüştü. “Kızınız bundan böyle bana emanet. Mutlu çok büyük bir yetenek gerçekten. Onu dinlediğimde ‘İşte Budur’ diyeceğim bir sesle karşı karşıya kaldım. Ona sahip çıkacağım ve elimden gelen tüm desteği seferber edeceğim” ifadelerini kullandı.

>Sibel Can ziyareti bittikten sonra ise Mutlu’yu da yanına aldığı gibi İstanbul’a uçtu.

Kaynak: Diyarbakır Söz