Sinem Sülün'ün mahreminde böcek çıktı

Daha önce genelde bürokratlar, Başbakanlara veyahut üst düzey yetkililer dinlenirdi ve odalarında böcekler aranırdı. Tamam anladık da insanın eşiyle birlikte mahremini paylaştığı yatak odasında dinleme cihazının (böcek)in ne işi var. Evet, Sinem Sülün yatak odasında üçlü priz içerisinde dinleme düzeniği yerleştirildiğini anlayınca mahkemeye başvurdu.

Sinem Sülün'ün mahreminde böcek çıktı

 EMRE ATEŞ

>Sinem Sülün şüphelenmeye başlamıştı ve birtakım ilginç olaylar onu şüpheye itiyordu. Eşi ona yatak odasında kısık sesle konuşması gerektiğini söylüyordu ve evdeki özel konuşmalarını da kayınvalidesi ve kayınpederinden duyması yüzünden iyice kuşkulanan Sinem hanım avukatı aracılığıyla ilk adımı atmıştı. Güzel yıldız Sinem Sülün, kayınvalidesi ile kayınpederi hakkında evindeki üçlü prize böcek diye tabir edilen ortam dinleme cihazı yerleştirip konuşmaları da kaydettikleri iddiasıyla suç duyurusunda bulunmayı ihmal etmedi.

>Milliyet’in haberine göre; Sinem Sülün, 2005 Miss Model of Turkey birincisi idi. Eşi Mustafa Yüksel ile şaşalı bir otel düğünüyle dünya evine girmişti. Ancak bu mutluluğu uzun sürmedi. Mustafa Bey evi henüz bir yıl bile dolmadan terk etti. Boşanma davası açıldı ve Mustafa Yüksel’in avukatı savunmayı şöyle yaptı;

> “Davada müvekkilime yüklenecek herhangi bir kusur yoktur. Kusurlu taraf da davacıdır, evlilik beraberliğinin sarsılmasına karşı tarafın hakaretleri sebep olmuştur, müvekkilimin annesine de hakaret ettiği sabittir. Müvekkilim işsizdir ve bir geliri yoktur”

>Tarafların iddia, savunma ve delillerini inceleyen T. C. İstanbul 1. Aile Mahkemesi, geçen ay sonuçlanan boşanma davasında da Mustafa Yüksel’i eski eşine 150 bin lira maddi, 50 bin lira da manevi olmak üzere toplamda 200 bin lira tazminat ödemesi kararlaştırılmıştı. Ayrıca her ay 2 bin 500 lira da nafaka ödemeye mahkum etti.

Kaynak: Diyarbakır Söz