Görüş Bildir

Songül Öden'den samimi itiraflar

Star TV’nin yeni ve başarılı yapımlarından olan Serçe Sarayı Dizisinde Mert Fırat ile başrolü paylaşan Diyarbakırlı Songül Öden’den samimi itiraflar geldi. Güzel ve tatlı oyuncu INSTYLE dergisinin Nisan Ayı sayısında kapak konuğu oldu ve bir röportaj gerçekleştirdi.

Songül Öden'den samimi itiraflar

 RECEP KAYA

>Star TV’de yeni yayınlanmaya başlayan ve yayınlandığı günden itibaren fenomen olmayı başaran başarılı yapımlarından Serçe Sarayı Dizisinin başrolü Diyarbakırlı güzel oyuncu Songül Öden Instyle dergisi tarafından kendisine yöneltilen sorulara cevap verdi ve birçok konuya da açıklık getirdi.

>İşte Diyarbakırlı güzel oyuncunun röportajından bazı kesitler;

>Umutsuz Ev Kadınları dizisinin ardından Star TV’de “Serçe Sarayı” dizisiyle tekrar kamera karşısına geçen Diyarbakırlı güzel yıldız Songül Öden, Küçük bir çocuk ile Bilge bir anneanne arasında gidip geliyorum” ifadesini kullandı.

>Songül Öden, kadınlar sizin yer aldığınız projelere güzel bir tutkuyla sarılıyorlar, Bu durumu nasıl değerlendiriyorsunuz?” sorusuna cevaben;

>“Büyük bir şans olarak değerlendiriyorum ben. Çünkü üretimde olan insanlar için, üretim yapan insanlar için birinci şart üretiminin kalabalık topluluklarla paylaşılmasıdır. Gerçekten şükrediyorum bu durum için”

>Güzel oyuncu Songül Öden, “Kendinizi izlerken nasıl hissediyorsunuz?” sorusuna ise alışılmamış bir yanıt verdi.

>Songül Hanım; “Tuhaf geliyor bana, kendimi izlemekten hoşlanmıyorum, eleştirel bakıyorum ve çok da keyifli olmuyor” diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi