Survivor All Star’da Berna ve Sahra kavgası

TV8 kanalında yayınlanan ve Pazar günleri reytingleri kimseye kaptırmayan Survivor All Star’da ortalık birden bire karıştı. Sahra Berna'ya 'Büyük o.......usun" dedi, Sahra ise "Seni buraya gömerim" diye karşılık verdi. Dokunulmazlık oyunu heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Gönüllüler 6-4 önde şu anda.

Survivor All Star’da Berna ve Sahra kavgası

>EMRE ATEŞ

>Acun Ilıcalının kanalı TV8’de yayınlanan ve Pazar günlerinin reyting rekortmeni Survivor All Star’da bu akşam dokunulmazlık oyunu oynanıyor. Gönüllüler, oyunda 6-2 öndeydi, ünlüler durumu 6-3’e getirdi ne olduysa orada film koptu.

>Gönüllüler takımından Sahra ile Berna arasında gerilim tavan yaptı ve Berna ağza alınmayacak kelimeler kullandı. Berna önce “b…k aldı” dedi. Ardından gerilim tırmandı. Tartışmalar devam ederken Berna önüne gelene kızmaya başladı, önce Hakan’la tartışan Berna, Hakan’ın da bayılmasına neden oldu.

>Daha sonra ise Berna Sahra’ya “O……..u” diye seslendi hem de birkaç defa.

>Acun Ilıcalı’da devreye girdi, Berna’ya “Kelimelerin çok yanlış haberin olsun, bir daha kullanma, çok ciddi uyarıyorum” dedi. Acun iki takıma da bu saatten sonra birbirinizle diyaloga girmemeleri gerektiğini belirtti ve elenecekseniz bu tür olaylardan elenmeyin, bu çok ciddi bir uyarıdır” diye konuştu.

>Survivor All Star’da Dokunulmazlık oyunu büyük çekişmeye sahne oluyor ve tüm hızıyla devam ediyor. Ünlüler durumu 6-4'e getirmeyi başardı.

Kaynak: Diyarbakır Söz