Survivor All Star’da Sembol oyununu kim kazandı?

TV8’de evimizdeki ekranlarımıza konuk olan fenomen ve en afili yarışma programında sembol oyunu başladı. 30 Mart Sembol oyununu kızlardan kim kazanacak, erkeklerden kim kazanacak diye düşünürken, Serenay son etapta final etabında Nadya ile oynadı ve Nadya'yı 10-2 mağlup ederek bu hafta sembol oyununun kadınlarda sembol ödülünün sahibi oldu. Erkeklerde ise 10-9 Hasan'ı mağlup eden Bozok sembolün sahibi oldu.

Survivor All Star’da Sembol oyununu kim kazandı?

EMRE ATEŞ

Oldukça eğlenceli ve zor bir oyun daha eklendi Survivor All Star’da. İki kızın eleneceği sembol oyununda Berna ve Nadya önde giderken, kimin kazanacağı ise merak konusu. Şu saatlerde yayınlanmakta olan Survivor All Star’da Alp Kırşan yarışmayı anlatıyor.

>Reyting rekortmeni olmayı başaran Survivor All Star’da Merve Aydın, Berna ve Nadya Özlem, Almeda, Serenay, Sahra, geldi Merve Oflaz ve Begüm ilk etapta elendi.

SEMBOL OYUNUNU KIZLARDA KİM KAZANDI?

>Finali kimin kazanacağı ise merak konusu. Sembol oyununun ikinci etabında ise üç kız elenecek. İlk elenen isim Sahra oldu, ikinci elenen isim ise Almeda oldu, üçüncü elenen isim ise Merve Oflaz oldu. Serenay Nadya Merve Aydın ve Berna kazanan oldu.

Bu hafta Serenay son etapta Nadya'yı seramik kırma oyununda 10-2 mağlup ederek, sembolün sahibi olmayı başardı.

SEMBOL OYUNUNU ERKEKLERDE KİM KAZANDI?

Survivor All Star'da Sembol Oyunu Erkeklerde final öncesi son etaba Hasan, Doğukan ve Bozok kaldı. Dört topu en çabuk şekilde deliğe gönderen iki yarışmacıyla final oynananacaktı. Hasan ile Bozok ilk iki topu ilk gönderen isim oldu. Hasan ilk bayrağı kapan isim olurken, ikinci bayrağı kapan isim ise Bozok oldu. Finalde seramik kırma oyununda Hasan ve Bozok karşı karşıya geldi.

Erkeklerde seramik kırma yarışında kadınlara oranla daha çekişmeli geçti. Bozok ve Hasanın 6-6 devam eden seramik kırma oyununun sonunda Bozok 10-9 kazandı ve Sembolün sahibi oldu.

Kaynak: Diyarbakır Söz