Survivor All Star'da eleme adayları Almeda ve Merve Oflaz

TV8’in fenomen yarışma programı Survivor All Star’da bu hafta müthiş bir dokunulmazlık oyunu oynandı. Büyük çekişmeye sahne olan Dokunulmazlık oyununu Gönüllüler kazanırken, Ünlüler konseyde Berna ile Hakan arasındaki gerginlik de devam etti. Oylamada Merve Oflaz ve Almeda eşit oylarla elenecek isimler olarak ön plana çıktı.

Survivor All Star'da eleme adayları Almeda ve Merve Oflaz

EMRE ATEŞ

Survivor All Star’da bu haftaki bölümde her şey vardı. Heyecan, aksiyon, gerginlik, kavga, küfür, hakaret, ne ararsanız vardı. Öyle ki adadaki kavga ve gerginlik konseyde de devam etti. Merve Oflaz ve Almeda 4 oy alarak elenecek isimler olarak ön plana çıktı. Berna’nın Hakan’ı yazması ise gerginlik yarattı. Hakan kendi ismini Berna’nın yazdığını hemen anladı ve ‘Bir Türk olarak oyumu kullanıyorum’ ne demek diye çıkıştı Berna’ya. Hakan Berna’ya “Terbiyesizlik yaptın” derken, Berna “Sen de bana senin ne olduğun belli değil dedin, terbiyesizliği sen yaptın” diye karşılık verdi.

"Arial","sans-serif"; mso-fareast-font-family:Calibri;mso-fareast-theme-font:minor-latin;mso-ansi-language: TR;mso-fareast-language:EN-US;mso-bidi-language:AR-SA">Almeda ise üzgün olduğunu söyledi. Bakalım Survivor All Star’da bu hafta kim elenecek? Elenen kişi açıklanır açıklanmaz sitemizde yer vereceğiz.

Kaynak: Diyarbakır Söz