Tır yan yattı, İstanbul-Ankara yolu trafiği allak bullak!

İstanbul-Ankara yolu Orhanlı gişeler mevkiinde trafik allak bullak oldu. Sebebi ise bir Tır’ın yan yatmasıydı. Bu mevkide meydana gelen trafik kazası yüzünden uzun süre yaklaşık 25 kilometrelik bir araç kuyruğu oluştu. İşte ayrıntılar.

Tır yan yattı, İstanbul-Ankara yolu trafiği allak bullak!

İstanbul-Ankara TEM otoyolu Orhanlı gişeler mevkiinde devrilen TIR trafiği allak bullak etti. İstanbul-Ankara otoyolunda 34 JH 8112 plakalı TIR’ın sürücüsü Orhanlı, gişeler mevkiinde direksiyon hakimiyetini kaybedince refüje çarptı.

İHA’nın haberi doğrultusunda; Kaza ile beraber bir TIR yan yattı. Kazada şans eseri yaralanan olmazken TIR, olay yerine çağırılan itfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 saatlik çalışması sonucu otoyoldan ancak kaldırılabilindi. Bu esnada kapalı kalan yol yüzünden de otobanda yaklaşık 25 kilometrelik trafik oluştu.

TIR’ın kaldırılmasının akabinde trafik normal seyrine dönerken sürücü Halil İbrahim Demircan, “Önümdeki bir araçtan kaçarken yan refüje çıktım. Direksiyonu toparlayamayınca araç yan yattı. Allah’a şükür yaralı yok” ifadesini kullandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz