Türkiye'nin en 'Tarz' kadını belli oldu

Show Tv’nin gözde yarışma programı olan Bu Tarz Benim’in bu haftaki final gecesinde 100 bin liralık ödülü Aycan-Nurcan Şencan kardeşler aldı.

Türkiye'nin en 'Tarz' kadını belli oldu

Cumartesi akşamlarının vazgeçilmez programı Bu Tarz Benim’in galibi belli oldu. Final gecesinin konuk sanatçısı ise Hande Yener oldu.

Jüri koltuğunda Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Uğurkan Erez ve Kemal Doğulu yer aldığı yarışmanın finaline kalan isimler ise Ezgi Baylar, Ayşenur Balcı ve Ayçan - Nurcan kardeşler oldu.

13 yarışmacı arasından finale kalmayı başaran üç yarışmacı jüri oyları ve vatandaşların gönderdiği SMS’ler ile 100 bin liralık ödülü almak için sahneye çıktılar.

Canlı olarak yayınlanan programda açıklanan sonuçlara göre Aycan-Nurcan Şencan kardeşler en yüksek puanı alarak birinci oldular. Böylece Bu Tarz Benim programının ilk sezon birincileri de belli olmuş oldu.

AYCAN - NURCAN ŞENCAN KARDEŞLER KİMDİR?

Aycan Nurcan Şencan, 1987 yılında İsveç’de Uppsala kentinde Aycan ve Nurcan ikiz kardeş olarak doğmuşlardır. Babaları Oğuz Şencan, anneleri Zuhal Günaçtı moda tasarımcısıdır. İkizler daha 9 yaşında iken annelerinin defilelerine çıkmaya başlamıştır. Lise eğitimi bitene kadar İsveç’de yaşadıktan sonra 18 yaşında üniversite eğitimi için Amerika'ya Los angeles’a girmişler. Aycan Şencan, Los Angeles kentindeki Santa Monica College’de Güzel Sanatlar Akademisi Sinema ve Televizyon bölümünde okuyarak 2012 senesinin Mayıs ayında mezun olmuş. Nurcan Şencan ise grafik üzerine okumuştur.

Los angeles’ta 8 yıl yaşamışlar. Nurcan grafik, Aycan ise sinema ve oyunculuk üzerine eğitim almıştır. İsveççeyi ve İngilizceyi ana dili gibi konuşuyorlar bunun yanı sıra derdini anlatabilecek kadar da Almanca biliyorlar.

2013 yılında Aусan Şenсan, katıldığı Kainat Güzeli уarışmasında Zerafet Kraliçesi oldu.

Kaynak: Diyarbakır Söz